user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

ME-skolan 10 år – kom och fira med oss!

För 10 år sedan startade vår första maskinförarutbildning. Varje år examinerar vi 220 elever från någon av ME-skolorna! Foto: iStock/Dan Coleman

I år fyller ME-skolans maskinförarutbildning hela 10 år! Mycket har hänt – många maskinförare har utbildats och vi har skapat ett helt eget läromedel som vi är mycket stolta över. Detta vill vi så klart fira tillsammans.

Visste du att 30 procent av alla maskinförarelever på gymnasienivå examineras av ME-skolan? Våra första elever påbörjade sin utbildning i augusti 2014, så i höst firar vi 10-årsjubileum!

Mycket har hänt på ett decennium. ME-skolan har nu ett eget och mycket uppskattat läromedel, och en maskinpark av högsta kvalitet. Varje år examinerar vi cirka 220 elever. Vi har gått från 1 skola till 11 kommunala samarbeten över hela landet. Ingen dålig resa, eller hur?

ME-skolans webbplats

Kom på kalas

Torsdagen den 26 september vill vi bjuda in till fest för att fira vår – och medlemmarnas – skola! Då samlas vi på ME-skolan i Bålsta för en eftermiddag med intressant program (möjligen en nostalgitripp?) och trevligt mingel med branschkollegor och inbjudna gäster. Och förstås lite gott att äta och dricka.

Vi är i full gång med att planera alla detaljer och mer information kommer längre fram. Eventet riktar sig till dig som ME-medlem men är öppet för alla som vill komma.

Tid och plats

Datum: Torsdag 26 september.
Tid: Under eftermiddagen/kvällen.
Plats: ME-skolan i Bålsta, Dragrännan 19, Stockholm.

Anmälan

Öppnar i augusti.